Как да започна курс?

Всички обучения, издаване на Сертификати и Удостоверения,

както и изпращането им до клиента, се извършват

ЕКСПРЕСНО!

Ето как да започнете обучение по ЗБУТ

и да получите Удостоверение бързо в 2 лесни стъпки!

Ако искате да започнете веднага обучението по ЗБУТ, препоръчваме да платите с Ипей (еPay) или Изипей каса (Easy Pay).
Можете да платите и по банков път, но така може да се наложи да изчакате превода да се отрази в нашата банкова сметка (в Уникредит Булбанк) преди да започнете обучението.
С извършването на плащането автоматично ще получите фактура по имейла, която ние ще изпратим и на хартиен носител заедно с Удостоверението (по куриер).
С тази стъпка Вие сте изпълнили Вашите ангажименти към обучението.
Ние от своя страна издаваме Удостоверение и веднага Ви го изпращаме в електронен вариант на посочения в поръчката електронен адрес (e-mail), както и на хартиен носител (по куриер).
 

Това е всичко, колеги!


 

 

 


Ако имате въпроси относно стартирането на курса по ЗБУТ, свържете се с нас: 

icon-phone

тел. 02 / 43 73 887

icon-post

office@zbut-academy.bg

 

 

 

 

 


Защо да изберете ЗБУТ Academy:

Екипът на ЗБУТ Academy цени Вашето време, за това предлагаме експресни и автоматични услуги с възможност за поръчка, приключване на обучението и получаване на Удостоверение в рамките на 1 рабоден ден. На всеки регистрирал се в електронната система на ЗБУТ Academy, автоматично се назначава личен консултант по ЗБУТ, който ще отговори на Вашите въпроси и ще гарантира лично отношение и експресно обслужване! Обучението в ЗБУТ Academy е в дистанционна форма, което позовлява обучение 24 часа, 7 дни в седмицата, без значение къде се намирате. Удостоверение, при успешно завършване на обучението, може да получите експресно в електронен вариант. Електронният архив е безплатна услуга която предоставяме на всички наши клиенти. В архива имате 24/7 достъп до всички ваши преминати обучения и издадени Удостоверения с възможност да ги изтеглите в PDF или заявите отново на хартиен носител.